dijous, 24 de febrer del 2011

L'actitud positiva i la voluntat de canviar.


Imagina't per un moment que realment creus en tu...... ! Creure en tu mateix! ; sembla mentida, una frase curta, però amb un significat tant brutal , sobretot en els temps que corren.

Imagina't que un dia vas al super o al mercat i li dius a la venedor /ra; bon dia, miri , avui m'emportaré un quilo i mig de d'actitud positiva, mitja dotzena d'ous de constància i esforç, unes regalessies per vençer la resistència al canvi, i sobretot posi'm aquell arròs que em va donar l'altre dia, ja que em va donar força i determinació per aconseguir el que vulgui. Doncs sí, tot seria tot mès fàcil, però potser el que ens falta ,en aquest món d'aparença i a vegades de gran superficialitat, és el d' autoconeixe'ns millor i reflexionar serenament , de forma sincera i honesta dels nostres sentiments , emocions, desitjos , valors i no pensar i actuar tant de cara a la galeria i el que diràn....

Imagina't per un moment que l'energia que gastes amb els mals rotllos , les pors, temors ,ansietats que portes a sobre en un sol dia, que et bloquejen i et fant sentir petit/a i insegur / a, fossin pensaments positius, plens d'il·lusió i amb vitalitat per aconseguir el que vulguis.

Imagina't que recordessis i pensessis per un moment tant a nivell laboral i personal tot el que t'ha fet sentir-te bé , el que t'agrada realment , el que t' il·lusiona, i et poses a pensar i reflexionar amb quines accions i estratègies podries aconseguir el que realment t'importa.

Potser, simplement cal canviar l'enfocament i perspectiva de les coses, gestionar la realitat i veure oportunitats on els altres nomès veuen impossibles. Sent creatiu, innovant i provant noves coses, cambiant la manera que tenim de pensar i sentir, essent mès flexibles i adaptables a les noves situacions que ens planteja la vida.

Sembla mentida , però potser fent petits canvis , ens poden apropar a certa inercia positiva .

Potser serà important tenir realment interioritzada la voluntat de canviar,i el compromis , esforç i predisposició que calgui , per tal d'aconseguir el que anhelem.

Potser si no ens centrem tant en els problemes i gestionem l'energia de manera que puguem solucionar-los, ho veurem d'una altra manera.

Potser els errors, faràn que poguem crèixer ; veure les cosen en sentit de curt, mig, i llarg termini, farà que estiguem mès segurs del cami ;i si no ens posem limits i creiem de veritat en nosaltres mateixos.....

Diuen que l'actitud, els sentiments i emocions es contagien. Imagina't que aixó passa i demà quan entres al metro, o arribes a l'empresa, o vas a comprar al super,o vas a recollir els nens a l'escola, o vas a una entrevista de feina, i passa que veus a la gent somriure, amb actitud empàtica i d'ajuda, amb ganes de viure la vida i de disfrutar del cami, potser pots començar per tú mateix, perque el poder , sens dubte resideix en cadascú de nosaltres , i el que varia, es la manera com ho gestionem.

En fi, com diu aquest blog, Sirius seria una actitud positiva.......

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada