diumenge, 26 de febrer del 2012

"Lunch & Apps”: aprèn,comparteix i baixa aplicacions pel mòbil o tablet de forma divertida, tot prenent un pica pica. I edició a Barcelona el 22 de març del 2012.



Vols treure-li més suc al teu móbil ?

Estàs pensant en un comprar-te un smartphone i no saps ben bè per quin decantar-te ? 

Estàs enganxat al mòbil o tablet i no acabes d’entendre com podies viure sense ell /a abans?

T’agradaria conèixer, compartir amb mès gent i baixar aplicacions d’una forma distesa i divertida?

 Doncs és la proposta que t’oferim en la primera edició de “Lunch & Apps” que es fa a Barcelona. Serà el proper dia 22 de març a  partir de les 18:00h de la tarda, al Punt d’informació Juvenil d’Horta .PUNT 7 c/ Horta nª 71 Telefon: 93 420 25 95.

 L’entrada és lliure, gratuïta, i pots venir a la hora que et convingui i marxar quan vulguis ( el centre tancarà a les 21:00h ). 

La idea es passar un bona estona, d’una forma interactiva i participativa, per tal de que la gent  que vingui, es pugui retroalimentar dels coneixements dels participants. 

Hi haurà una petita part formativa i introductoria , i continuació es passarà a compartir informació d’aplicacions, mòbils, tablets, dispositius, novetats, tendencies, etc entre tots plegats. 

I tot aixó, en un ambient distès, prenent una beguda, menjant quelcom que tregui la gana de mitja tarda, i aprenent una mica més sobre TIC’S móbil. 

Doncs si et ve de gust, t’hi esperem encantats !

En fi, i pensar que no fa tants anys no hi  havien ni mòbils.....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada