dimarts, 2 d’octubre de 2012

Il•lusionat amb nous projectes: 80 recursos per millorar els teus idiomes al teu ritme ( anglès, alemany, francés… )


M’encanta el programa de TV “ Españoles en el mundo “.  El retrat que fa el programa de la majoria de protagonistes no ens deixa indiferent. Es tracta  de “gent triunfadora”: treballen en una gran empresa amb un perfil  més que interessant, viuen en pisos que la majora de nosaltres ja voldriem, s’han integrat sense gaires problemes a la cultura , valors del pais acollidor i tenen una extensa i enriquidora vida / xarxa social. Alguns ,fins i tot, han trobat l’amor de la seva vida….no direu que no convida a marxar peró “ja” tal com esta el panorama nacional, oi ?Però realment es tan idil·lic tot el que descriuen ? I es que per marxar a l’estranger  a guanyar-se la vida laboralment, necessites  domini  d’idiomes,  imprescindible gairabé l’anglès avançat  + una possible xarxa de contactes que ens puguin fer certa acollida inicial.

Però no tothom té el temps, els calers, la disponibilitat o les ganes d’anar a una academia  a realitzar un curs presencial.

A continuació, 80 recursos per tal de que pogueu millorar el domini dels vostres idiomes  al vostre ritme, disponibilitat, ganes i pressupost ( ja que molts d’ells són gratuïts i els podeu trobar per internet ).En destacaré 5,  ( per després enumerar els recursos segons idiomes):

Un fantàstic recurs el podeu trobar a la web de l’escola oficial d’idiomes de Drassanes ( BCN ), http://www.eoibd.cat/  on surt un llistat de 15 idiomes  ( anglés, alemany, xinés, rus, japonés, ect ) conectats amb multitud d’enllaços d’interès per millorar l’idioma que ens interessi.

Una  forma divertida i diferent de practicar l’anglés  prenent una copa ,es en  el pub anglés” The Pilharmonic”  http://www.the-philharmonic.com/actividades.php ,situat al carrer mallorca 204 ( BCN ),   a on cada dilluns al vespre de 20:30h a  23:30 pots particpar  l’anglés amb grups de conversa.

Una excel·lent página i molt recomenable  per practicar diversos idiomes  amb tutorials, videos, etc :  http://www.bbc.co.uk/languages/.

Un altre recurs curiós i que  fan servir alguns professors d’idiomes per preparar les seves classes:  http://www.google.com/insidesearch/searcheducation/lessons.html

I ,per que no, sol·licitar o ofertir-te com a professor / a particular a webs com  http://www.donprofesor.com/  o d’altres com  http://www.profeparticular.com/ o http://www.tusclasesparticulares.com/


A continuación un llistat ampli de recursos per alguns idiomes:

Anglès


Radio i TV- anglès


Xarxa social- anglès


Encicolpedia-anglèsAlemany


Radio, TV i Cinema- alemany


Prensa i informació cultural- alemany


CatalàFrancés


Radio, TV, cinema i gastronomia-francésItalià


Cinema, cultura, TV radio, música, gastronomia - italià


 
Xinès


Prensa i Cultura xinesa


 En fi, dominar idiomes ens obrirà portes i il·lusions noves....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada